Het team

ADVOCAAT & MEDIATOR

Birgit van Leur

Birgit van Leur studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds 1989 is zij een bevlogen advocaat met veel proceservaring. Tot augustus 2005 werkte zij vanuit Den Haag en sindsdien is zij haar eigen advocatenkantoor in Delft begonnen. Birgit van Leur heeft de specialisatieopleiding van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) afgerond, is lid van de vFAS en is tevens echtscheidingsbemiddelaar. Speciale zorg gaat steeds uit naar kinderen in scheidingssituaties. Zo wordt zij regelmatig door de rechtbank benoemd tot bijzondere curator voor minderjarigen, die in juridische procedures betrokken worden. Zij treedt dan op als wettelijke vertegenwoordiger van de minderjarigen. Tevens reikt haar zorg uit naar kinderen in situaties als ondertoezichtstelling en (dreigende) uithuisplaatsing en staat zij minderjarigen bij die met de politie in aanraking komen.

SECRETARIAAT

Barbara Grundeken-Van den Berg

 Barbara Grundeken-Van den Berg is sinds 2000 juridisch secretaresse. Sinds mei 2010 is zij werkzaam bij Advocatenkantoor Van Leur en ondersteunt zij vol enthousiasme en met haar ruime werkervaring op professionele wijze de advocatenpraktijk en staat zij de cliënten van het kantoor deskundig te woord.

“Nogmaals heel veel dank voor alles wat u voor mij en mijn jongens gedaan hebt.
Uw volharding heeft mij erg ondersteund op vlakken waar ik het absoluut nodig had. De vechtlust die u heeft gehad om de zaak zo goed mogelijk voor mij te laten aflopen zal ik nooit vergeten.”